Σε μία προσπάθεια να τονώσει την εικόνα του πολυτελούς SUV της γκάμας της, η ιταλική φίρμα προχώρησε στη δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης περιορισμένης παραγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα έκδοση της Levante ονομάζεται Vulcano και είναι βαμμένη στο αποκλειστικό γκρι ματ χρώμα (Grigio Lava). Φέρει ζάντες 21 ιντσών, μεγαλύτερα φρένα της Brembo με εξαπίστονες δαγκάνες, full-LED Matrix φώτα, μαύρο χρώμιο στη γρίλια της μάσκα, μαύρες απολήξεις της εξάτμισης, φιμέ τζάμια και μαύρα διακοσμητικά.

Όλο το σαλόνι στο εσωτερικό είναι επενδυμένο με κόκκινο δέρμα υψηλής ποιότητας, στα προσκέφαλα των καθισμάτων είναι ραμμένο χειροποίητα το σήμα της μάρκας, η κονσόλα καλύπτεται από carbon, ενώ δεν λείπει το αλουμινένιο ταμπελάκι με το όνομα της έκδοσης και τον αριθμό παραγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σπορ καθίσματα είναι πλήρως ηλεκτρικά με λειτουργία θέρμανσης και εξαερισμού, τα paddles στο τιμόνι έχουν κατασκευαστεί από ανθρακονήματα, ενώ το ηχοσύστημα προέρχεται από την Bowers&Wilkins.

Η Levante Vulcano θα παραχθεί σε 150 μονάδες και θα είναι διαθέσιμη σε Ευρώπη και Ασία, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ του V6 twin turbo κινητήρα των 350 και 430 ίππων και του πανίσχυρου V8 με τους 590 ίππους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης