Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο εντυπωσιακά οχήματα κατηγορίας pick-up. Ένα επιβλητικό, πανίσχυρο και ικανό αυτοκίνητο με την κλασική, μάτσο αμερικανική εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκδοση SuperCrew ωστόσο, το F-150 Raptor μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πιο «ονειρικό» επαγγελματικό όχημα. Το bodykit που έχουν τοποθετήσει οι σχεδιαστές της «μπλε οβάλ» φίρμας, με τους μεγάλους προφυλακτήρες, την τεράστια γρίλια στη μάσκα, τα LED φώτα με το πορτοκαλί πλαίσιο, τις προστατευτικές ποδιές και τα πλαστικά, τους αεραγωγούς στα φτερά, τις αποκλειστικές ζάντες 17 ιντσών και τις δύο απολήξεις της εξάτμισης, αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο το δυναμισμό του μοντέλου.

Εντυπωσιακή είναι και η καμπίνα, με την ποιότητα κατασκευής να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και την αισθητική να θυμίζει πολυτελές SUV. Ενσωματώνει όλες τις προηγμένες τεχνολογίες, μεταξύ των οποίων μια οθόνη 8 ιντσών στην κεντρική κονσόλα και μια μικρότερη στον πίνακα οργάνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διπλοκάμπινο F-150 Raptor SuperCrew, μπορεί να κινηθεί σε κάθε έδαφος με χαρακτηριστική ευκολία, χάρη στα προηγμένα συστήματα, όπως το Terrain Management και το AdvanceTrac. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει λειτουργία ανάλογα τις συνθήκες (λάσπη, χιόνι, πάγος, άμμος, βράχια), με το μπλοκέ διαφορικό και το traction control να ανεβάζουν τον πήχη.

Τροφοδοτείται από τον V6 3.5 Ecoboost κινητήρα απόδοσης 416 ίππων και 587 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός νέου αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων.  Όσο για το λανσάρισμα στην αγορά των ΗΠΑ, αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης