Το υπέροχο ταξίδι του βρετανικού διαμαντιού συνεχίζεται!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018, 11:22
Το υπέροχο ταξίδι του βρετανικού διαμαντιού συνεχίζεται!

Χαρακτηρίστηκε ως το διαμάντι των SUV. Το καλύτερο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ. Το κορυφαίο τετράτροχο από πλευράς πολυτέλειας, άνεσης και κομψότητας.

Η ώρα της Rolls-Royce Cullinan πλησιάζει, με τους μηχανικούς της βρετανικής φίρμας να πραγματοποιούν τις τελικές δοκιμές εξέλιξης. Στο πλαίσιο της προώθησης του πρώτου SUV στην ιστορία της μάρκας, η RR προχώρησε σε μία εντυπωσιακή κίνηση.

Συνεργάστηκε με το συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι National Geographic, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για την Cullinan. Ο τίτλος είναι «The Final Challenge» και τα γυρίσματα γίνονται σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Μέση Ανατολή.

Επικεφαλής της παραγωγής είναι ο Cory Richards, κάτοχος του τίτλου «National Geographic Adventurer» το 2012. Δίπλα του έχει ορισμένους από τους πιο διάσημους κινηματογραφιστές και φωτογράφους του καναλιού.

Τα γυρίσματα στα highlands της Σκωτίας ολοκληρώθηκαν και τώρα η ομάδα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για το δεύτερο μέρος της πρωτοποριακής σειράς.Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018, 11:22