Η τσεχική μάρκα επιβεβαίωσε ότι η ισχυρότερη και ταχύτερη έκδοση του δημοφιλούς επταθέσιου SUV θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Παρισιού, η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 4 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser video και μία σειρά φωτογραφιών, αποκαλύπτοντας συγκεκριμένα σημεία του αυτοκινήτου. Το Kodiaq είναι το πρώτο SUV της φίρμας που αποκτά το λογότυπο RS.

Τροφοδοτείται από τον πανίσχυρο 2.0 BiTDI πετρελαιοκινητήρα του ομίλου VW. Το μοτέρ αποδίδει 240 ίππους και 500 Nm ροπής, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις, φέρει νέο bodykit με μεγαλύτερους προφυλακτήρες και εισαγωγές αέρα, αποκλειστικές ζάντες 19 ή 20 ιντσών, επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα, σκληρότερες αναρτήσεις, σπορ καθίσματα και πολλά ακόμα.

Μάλιστα, στη διάσημη πίστα του Nurburgring, το Kodiaq RS σημείωσε χρόνο 9 λεπτά και 29,84 δευτερόλεπτα, κάνοντας νέο ρεκόρ στην κατηγορία του. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι η ισχυρότερη diesel που έχει περάσει ποτέ στην παραγωγή η Skoda. 

Δείτε όλες τις εκδόσεις του Kodiaq


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης