Τη ναυαρχίδα της σειράς Transit, ένα van που χάρη στο μεγάλο βάρος και το αυξημένο ωφέλιμο φορτίο μπορεί να υποστηρίξει οποιαδήποτε απαίτηση του επαγγελματία, παρουσίασε η Ford.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Transit 5 τόνων είναι ένα από τα πιο ικανά επαγγελματικά οχήματα της αγοράς. Θα διατίθεται από τα τέλη Νοεμβρίου σε εκδόσεις van ή chassis cab, προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες, εξαιρετική αντοχή, δύναμη, πολιτισμένη λειτουργία και τον χαρακτήρα επιβατικού αυτοκινήτου.

Απευθύνεται σε αγοραστές που επιθυμούν ένα όχημα μεγαλύτερου tonnage για εξειδικευμένες μετατροπές, όπως ανατρεπόμενα (tippers), ασθενοφόρα, αστυνομικά van και μικρά λεωφορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μέγιστη ικανότητα φορτίου αγγίζει τα 2.383 κιλά στην έκδοση panel van και τα έως 2.558 kg στην έκδοση με την εργοστασιακή καρότσα. Υποστηρίζει τη μεταφορά βαρύτερων φορτίων, έχει όγκο φόρτωσης 15,1 m3 και δυνατότητα μεταφοράς μέχρι 5 ευρωπαλετών.

Τροφοδοτείται από τον 2.0 EcoBlue κινητήρα απόδοσης 170 ίππων και 390 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με εξάρι μηχανικό κιβώτιο ή με το αυτόματο 10 σχέσεων, προσφέροντας βέλτιστες επιδόσεις, οικονομία και άνεση σε όλες τις οδηγικές συνθήκες.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται όλα τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, από το SYNC 3 έως το modem FordPass Connect 4 με over-the-air ενημερώσεις λογισμικού και τις τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης