Χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο ικανά τετρακίνητα οχήματα. Μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση και να κινηθεί σε κάθε επιφάνεια. Ο «μονομάχος» της Jeep είναι το απόλυτο pick-up.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Gladiator βρέθηκε στην έρημο Rub’ al Khali του Abu Dhabi, στο πλαίσιο του μεγαλύτερου φεστιβάλ off-road της Μέσης Ανατολής, που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 10 Ιανουαρίου 2020.

Οι αμμόλοφοι Tal Moreeb αποτέλεσαν το ιδανικό πεδίο για την επίδειξη των δυνατοτήτων του «μονομάχου». Με ύψος 300 μέτρα και κλίση σχεδόν 50 μοίρες, οι συγκεκριμένοι αμμόλοφοι είναι οι μεγαλύτεροι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αποτελώντας την απόλυτη πρόκληση για οποιοδήποτε όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Gladiator κινήθηκε με χαρακτηριστική άνεση, χάρη στο σύστημα τετρακίνησης Rock-Trac 4×4, το μεγάλο ύψος του αμαξώματος, τη διαδρομή της ανάρτησης και τα συστήματα υποβοήθησης.

Θυμίζουμε ότι, το pick-up της Jeep θα έρθει στην Ευρώπη το δεύτερο εξάμηνο του 2020, έχοντας κάτω από το καπό τον 2,2 diesel κινητήρα των 200 ίππων με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης