Τα αυθεντικά 4Χ4 χαρακτηριστικά, οι μοναδικές ικανότητες κίνησης στα πιο σκληρά τερέν και οι υψηλές δυνατότητες εξατομίκευσης του Wrangler συναντούν τους κορυφαίους surfers του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Surf (WSL) βρίσκεται στην Ευρώπη, με το Jeep Wrangler να αποτελεί το ιδανικό όχημα των αθλητών. Γαλλία και Πορτογαλία φιλοξενούν στο Hossegor και στο Peniche αντίστοιχα την αφρόκρεμα του σέρφινγκ, με το εμβληματικό μοντέλο της αμερικανικής μάρκας να παίρνει θέση στις παραλίες.

Ως αποκλειστικός συνεργάτης του WSL, η Jeep παρέχει έναν στόλο οχημάτων για τις μετακινήσεις των αθλητών και των στελεχών. Τα αυτοκίνητα είναι πλήρως εξατομικευμένα από τη Mopar, εκφράζοντας την ελευθερία και το πάθος για περιπέτεια. Αυτό που κάνει τη διαφορά, ωστόσο, είναι το ξεχωριστό Wrangler 1941 που έχει τροποποιηθεί από την εταιρεία after sales του ομίλου FCA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις με πρωταγωνίστρια την Jeep. Μεταξύ αυτών είναι και η «Mopar Garage», όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν σανίδες του surf, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από τους καλλιτέχνες Anais Schmitt και Beatriz Neves.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης