Τον Μάρτιο, στην έκθεση της Γενεύης, η Alpine θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρεμιέρα το νέο sportcar, το οποίο θα τοποθετηθεί απέναντι από την Porsche 718 Cayman.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πολυαναμένομενο διθέσιο σπορ αυτοκίνητο των Γάλλων είναι ήδη έτοιμο, με την εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα τα πρώτα χαρακτηριστικά του. Αρχικά η εταιρεία αποκάλυψε το αλουμινένιο πλαίσιο και στη συνέχεια την αεροδυναμική, ενώ τώρα ήρθε η σειρά των καθισμάτων.    

Το κεντρομήχανο διθέσιο μοντέλο διαθέτει δύο εξαιρετικά ελαφριά μπάκετ καθίσματα, τα οποία παρέχουν την τέλεια πλευρική στήριξη. Το καθένα ζυγίζει 13,1 κιλά και είναι επενδυμένο με καπιτονέ δέρμα υψηλής ποιότητας για τη βέλτιστη άνεση οδηγού και συνοδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε πως το Alpine 120 ζυγίζει περίπου 1.000 κιλά, τροφοδοτείται πιθανότατα από έναν turbo κινητήρα 1.8 λίτρου απόδοσης μεταξύ 250-300 ίππων, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις και τη μέγιστη οδηγική απόλαυση. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών χρωμάτων (λευκό, μαύρο και μπλε), με τις παραδόσεις να ξεκινούν το καλοκαίρι.     

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης