Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε, κέρδισε κοινό και ειδικούς με την μοντέρνα σχεδίαση, το ξεχωριστό design του εσωτερικού και την ποιότητα κατασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Tivoli είναι και επίσημα το best seller αυτοκίνητο στην ιστορία της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας, πουλώντας σε 63.693 μονάδες παγκοσμίως. Αυτό το νούμερο ξεπερνά τα 54.274 αυτοκίνητα του Rexton από το 2004. Παράλληλα, η SsangYong Motor ξεπέρασε το στόχο των 140.000 οχημάτων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έφτασε τις 144.764 μονάδες την περασμένη χρονιά, εκ των οποίων οι 99.664 αφορούν την εγχώρια αγορά και οι 45.100 τον υπόλοιπο κόσμο. Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Choi Johng-sik, «το 2015 η SsangYong διατήρησε τη συνεχή ανάπτυξη για έκτη χρονιά στην Κορέα, πετυχαίνοντας τα υψηλότερα νούμερα πωλήσεων έπειτα από 12 χρόνια. Σκοπεύουμε να ενδυναμώσουμε τις παγκόσμιες πωλήσεις μας, εστιάζοντας στο Tivoli, καθώς και στο νέο μας μοντέλο που βασίζεται σε αυτό και προετοιμάζουμε να παρουσιάσουμε άμεσα, στις αρχές της νέας χρονιάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης