Βελτιωμένο σε όλους τους τομείς, ικανό να κινηθεί σε κάθε έδαφος με χαρακτηριστική άνεση, πολυτελές, ευρύχωρο, απόλυτα ασφαλές και αναβαθμισμένο οδηγικά. Το καινούργιο Outback είναι το καλύτερο που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ιαπωνικό μοντέλο μπορεί στην Ευρώπη να μην έχει μεγάλη επιτυχία, ωστόσο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι από τα πιο καλοπουλημένα αυτοκίνητα. Η νέα γενιά πατά σε μία ολοκαίνουργια πλατφόρμα, γεγονός που ωφελεί σημαντικά τη στρεπτική ακαμψία, την παθητική ασφάλεια, την οδική συμπεριφορά και την κατανάλωση καυσίμου.

Η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος είναι στα 22 εκατοστά – εκπληκτικό νούμερο για crossover – με το σύστημα τετρακίνησης Symmetrical All-Wheel Drive, το Vehicle Dynamics Control και τη λειτουργία X-MODE να συνδυάζονται εξαιρετικά, αναδεικνύοντας τις off-road αρετές του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 2,4 boxer turbo κινητήρας απόδοσης 260 ίππων και 375 Nm ροπής, καθώς και ο ατμοσφαιρικός 2,5 boxer των 182 ίππων και 239 Nm. Αμφότεροι φέρουν αυτόματο κιβώτιο CVT οκτώ σχέσεων.

Η καμπίνα είναι πολυτελής και κομψή. Στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει η οθόνη αφής 11,6 ιντσών, συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto, η οποία ενσωματώνει δεκάδες λειτουργίες και εφαρμογές. Μεταξύ αυτών είναι η Chimani με ταξιδιωτικούς οδηγούς και πληροφορίες για 417 εθνικά πάρκα των ΗΠΑ. Η ποιότητα κατασκευής του σαλονιού αγγίζει τις premium προτάσεις, με τους χώρους να είναι ιδανικοί για πέντε άτομα.

Πλήρης είναι και ο εξοπλισμός, περιλαμβάνοντας από wifi hotspot έως θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα, το πακέτο Eyesight με κάμερες και αισθητήρες για την υποστήριξη των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, πανοραμική οροφή, ράγες και λογισμικό αναγνώρισης του προσώπου του οδηγού.

Η εμπορική πορεία του νέου Subaru Outback θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ το φθινόπωρο.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης