Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Εκλεπτυσμένο, σοφιστικέ και κομψό. Η Continental GT Convertible αποτελεί το αποκορύφωμα της κατασκευαστικής αρτιότητας στην κατηγορία των premium cabrio.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το καλοκαίρι, ξεκινούν συγχρόνως οι παραδόσεις του νέου εντυπωσιακού βρετανικού μοντέλου σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται η Bentley, από την Ευρώπη, έως τις ΗΠΑ, την Κίνα και τη Μέση Ανατολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Bentley περιγράφει την Continental GT Convertible ως το τελειότερο αυτοκίνητο για τους θερινούς μήνες. Ένα στιλάτο τετράτροχο, με κύρος και φινέτσα, το οποίο προσφέρει σε οδηγό και επιβάτες μοναδικές στιγμές απόλαυσης μέρα και νύχτα.

Η ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή ανοίγει και κλείνει σε μόλις 19 δευτερόλεπτα, ακόμη και εν κινήσει με ταχύτητες έως 50 χλμ./ώρα. Χάρη στον πρωτοποριακό μηχανισμό λειτουργίας, τα υψηλής ποιότητας μονωτικά υλικά και τις αναβαθμίσεις στη στεγανοποίηση, απομονώνει πλήρως την καμπίνα από το εξωτερικό περιβάλλον όταν είναι κλειστή.

Το επίπεδο θορύβου έχει μειωθεί κατά 50% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του μοντέλου, ενώ όλα σχεδόν τα τμήματα του εσωτερικού είναι κατασκευασμένα στο χέρι. 

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ επτά αποχρώσεων για την οροφή, συμπεριλαμβανομένου και του παραδοσιακού βρετανικού τουίντ και οκτώ φινιρισμάτων εσωτερικής επένδυσης.

Για την κίνηση φροντίζει εκτός από τον W12 6.0 biturbo κινητήρα απόδοσης 635 ίππων και 900 Nm ροπής και ο καινούριος V8 4.0 twin turbo με τους 550 ίππους και τα 700 Nm.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης