Του Λουκά Παπαλάμπρου

Έπειτα από τέσσερις γενιές και περισσότερες από 5,4 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, το δημοφιλές supermini της Seat είναι έτοιμο να περάσει στη νέα εποχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ισπανική μάρκα, το καινούργιο Ibiza θα αποκαλυφθεί επίσημα την ερχόμενη Τρίτη 31 Ιανουαρίου. Το αυτοκίνητο είναι ριζικά αναβαθμισμένο και δεν θυμίζει σε τίποτα την απερχόμενη γενιά. Ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της φίρμας, έχοντας πιο δυναμική, μοντέρνα και ελκυστική εμφάνιση.

Στόχος της Seat είναι να προσελκύσει νέους σε ηλικία οδηγούς, προσφέροντας ένα όχημα που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις, τόσο από πλευράς αισθητικής, όσο και τεχνολογιών, συνδεσιμότητας και αποδοτικότητας. Όπως γνωρίζουμε, βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του VW Group, υιοθετώντας πολλά στοιχεία από τα Ateca και Leon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μηχανικοί της εταιρείας έχουν δώσει ιδιαίτερη βάση στην οδική συμπεριφορά, με την καμπίνα να είναι πιο άνετη και στιλάτη. Στους κινητήρες, λογικά θα δούμε τον 1.0 TSI σε διάφορες εκδοχές ισχύος και τους καινούργιους 1.5 TSI και 1.5 TDI.  

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά από κοντά το νέο Seat Ibiza στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο, με την εμπορική πορεία του να ξεκινά το καλοκαίρι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης