300 ίπποι, σύστημα τετρακίνησης, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και πολλά εξατομικευμένα στοιχεία. Το station μοντέλο της ισπανικής φίρμας ανανεώθηκε, προσφέροντας στους «ανήσυχους» οικογενειάρχες υψηλά επίπεδα πρακτικότητας και επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό του Leon Cupra R ST βρίσκεται ο δίλιτρος TFSI κινητήρας απόδοσης 300 ίππων και 400 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με κιβώτιο DSG 7 σχέσεων, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα.

Το σύστημα 4Drive εξασφαλίζει τη μέγιστη πρόσφυση, ενώ τα φρένα της Brembo με τους δίσκους διαστάσεων 340 χλστ. εμπρός και 310 χλστ. πίσω φροντίζουν για την άμεση επιβράδυνση του αυτοκινήτου. Αισθητικά, το «καυτό» station διακρίνεται για τα spoiler, τα πλευρικά μαρσπιέ, τον διαχύτη, την πτέρυγα και τα καπάκια των καθρεπτών, τα οποία είναι από carbon, τις νέες απολήξεις της εξάτμισης, τις αποκλειστικές ζάντες 19 ιντσών και τις λεπτομέρειες σε χάλκινη απόχρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα με τα ανθρακονημάτινα διακοσμητικά, οι επενδύσεις Alcantara, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, το τιμόνι με τα paddles και το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων. Η εμπορική πορεία του Leon Cupra R ST θα ξεκινήσει από την Ισπανία στα τέλη του μήνα.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης