Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την απλή AMG GT, αισθάνεστε ότι η ζωή είναι πολύ σύντομη για να περιμένετε την R Clubsport , πόσο μάλλον την Black Series, υπάρχει μία σπέσιαλ εκδοχή του υπέροχου supercar της Mercedes που θα σας συναρπάσει και το σημαντικότερο, μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα, αρκεί να βιαστείτε να κάνετε την παραγγελία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποτελεί δημιουργία της Fostla και μιας ομάδας βελτιωτικών οίκων. Το αεροδυναμικό πακέτο προέρχεται από την Prior Design, με το αμάξωμα να είναι βαμμένο στο χρώμα «Malachite Green» με κίτρινες λεπτομέρειες. Το εκθαμβωτικό supercar φέρει επιπλέον αεραγωγούς, μεγαλύτερη πτέρυγα και διαχύτη, φουσκωμένα φτερά, ΚW ανάρτηση coilover, ζάντες ελαφρού κράματος ΑDV.1 20 ιντσών και κεραμικά φρένα. 

Πλήρως αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό, με τους μηχανικούς να τοποθετούν μπάκετ καθίσματα επενδυμένα με alcantara και εξατομικευμένα διακοσμητικά. Για την αύξηση της ιπποδύναμης του V8 4.0 biturbo κινητήρα φρόντισε η PP-Performance. Χάρη στις αναβαθμίσεις, η δύναμη του μοτέρ εκτοξεύτηκε στους 650 ίππους και στα 800 Nm ροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγος για επιδόσεις δεν έγινε από τον οίκο, αλλά είναι βέβαιο πως τα 0-100 επιτυγχάνονται σε λιγότερα από 2,9 δευτερόλεπτα. Όσο για την παραγωγή του αυτοκινήτου, θα περιοριστεί στις 50 μονάδες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης