Στη δημιουργία ενός πρωτοποριακού καταφυγίου, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα, να χρησιμοποιηθεί σε ακραίες θερμοκρασίες και να μετακινηθεί παντού, προχώρησε η βρετανική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη Land Rover, ο Άγιος Βασίλης τής ζήτησε ένα μικρό, ζεστό και λειτουργικό σπιτάκι, ώστε να ξεκουραστεί μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, στη Λαπωνία. Η εταιρεία δεν θα μπορούσε φυσικά να του αρνηθεί το αίτημα και έφτιαξε μια πανέμορφη καλύβα. Είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά, εξαιρετικής αντοχής και με άψογη θερμομόνωση.

Μάλιστα, για να εξακριβώσουν την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα της καλύβας σε πολικές συνθήκες, οι μηχανικοί της Land Rover ζήτησαν από τον ορειβάτη και αναρριχητή Kenton Cool να την τεστάρει στην άγρια φύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το καταφύγιο χωράει μέσα στο Discovery Sport, χάρη στα 1.698 λίτρα χωρητικότητας του βρετανικού SUV. Το σπιτάκι μπορεί να μεταφερθεί με άνεση σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και να συναρμολογηθεί σε ελάχιστη ώρα, προσφέροντας σε οδηγό και συνοδηγό μια μοναδική εμπειρία.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης