Έπειτα από την παρουσίαση του πρωτότυπου οχήματος Precision στην έκθεση του Ντιτρόιτ, τον περασμένο Ιανουάριο, η ιαπωνική φίρμα αποκάλυψε τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσει στο εσωτερικό των μελλοντικών οχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Honda – ονομάζεται Acura στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού – έχει προχωρήσει στη δημιουργία ενός πρωτοποριακού ταμπλό το οποίο θα δούμε στα επόμενα μοντέλα παραγωγής. Ονομάζεται Pecision Cockpit και έκανε πρεμιέρα ως πρωτότυπο στο Λος Άντζελες. Ως βάση χρησιμοποιήθηκε το NSX, με κριτικούς και κοινό να μένουν εντυπωσιασμένοι από την αισθητική.

Φέρει δύο μεγάλες οθόνες υψηλής ευκρίνειας 12,3 ιντσών. Η πρώτη βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα και η δεύτερη στον πίνακα οργάνων. Σύμφωνα με την εταιρεία, όλες οι λειτουργίες ελέγχονται γρήγορα και εύκολα, με τα παραδοσιακά κουμπιά να λάμπουν δια της απουσίας τους. Οι οθόνες προσφέρουν εκπληκτική εικόνα, υιοθετώντας την τεχνολογία Absolute Positioning.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κεντρική οθόνη λειτουργεί όπως ένα σύγχρονο tablet, με τον χειρισμό να γίνεται από το διαισθητικό touchpad που βρίσκεται ακριβώς από κάτω.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης