Του Λουκά Παπαλάμπρου

Μοντέρνα σχεδίαση, ποιοτικά υλικά, νεανική αισθητική, βελτιωμένη συμπεριφορά στον δρόμο και κινητήρες που συνδυάζουν την οικονομία με την απόδοση. Το νέο C1 ήρθε για να κυριαρχήσει, με την τιμή του να βάζει σε σκέψεις τους υποψήφιους αγοραστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γαλλικό μικρό προσφέρεται με έναν κινητήρα 988 κ.εκ. απόδοσης 68 ίππων και τον βραβευμένο 1.2 PureTech με τους 82 ίππους. Η μέση κατανάλωση καυσίμου κυμαίνεται στα 4,1 και 4,3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα αντίστοιχα, με τις εκπομπές ρύπων να είναι κάτω από τα 100 γρ./χλμ., περιορίζοντας τα τέλη κυκλοφορίας στα 85,5 και 89,1 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή του, με το όφελος της απόσυρσης και την προσφορά, ξεκινά από 9.615 ευρώ και φτάνει έως τα 12.090 ευρώ στην ισχυρότερη και πλουσιότερη έκδοση, με τον εξοπλισμό να θυμίζει αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας. Ο ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί να το διαμορφώσει σύμφωνα με τα γούστα του, χάρη στις πολλές επιλογές εξατομίκευσης και συνδυασμού χρωμάτων.

Εντύπωση κάνει το εσωτερικό του οχήματος, με το περιβάλλον να είναι τολμηρό και λειτουργικό. Η ποιότητα των υλικών είναι αναβαθμισμένη παρά την ύπαρξη σκληρών πλαστικών, η πρακτικότητα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, με τον εξοπλισμό, ανάλογα με την έκδοση, να περιλαμβάνει από έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών έως δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphones, ESP, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, υπολογιστή ταξιδίου, σύστημα πίεσης ελαστικών, ESC με ASR και πολλά ακόμα.

Η γαλλική κομψότητα συναντά το στιλ
Τα μοτέρ ταιριάζουν ιδανικά και κινούν με ευκολία το C1 στην πόλη, με τον 1.2 PureTech να είναι αποτελεσματικός και στον ανοικτό δρόμο

Έντονα χρώματα και πολλές επιλογές εξατομίκευσης για να το φτιάξεις όπως θες

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του C1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης