Μοντέρνα χρώματα, εντυπωσιακές μπλε ραφές στα δερμάτινα καθίσματα, φωτισμός στο ύψος των ποδιών, υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, πανίσχυρος κινητήρας και off-road δυνατότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση N-Guard του Nissan Navara απευθύνεται σε όσους επιθυμούν ένα στιλάτο και συνάμα σκληροτράχηλο pick-up. Το ιαπωνικό μοντέλο προσφέρεται σε τέσσερα ξεχωριστά χρώματα, μεταξύ των οποίων είναι και το μπλε ηλεκτρίκ, εξοπλίζεται με σκούρες ζάντες και διαθέτει προστατευτική επικάλυψη στην καρότσα του.

Το πακέτο «Nissan Intelligent Mobility» με τα συστήματα αυτόματου φρεναρίσματος, πανοραμικής θέασης και υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα είναι στάνταρ. Το σύστημα πολυμέσων με την οθόνη 8 ιντσών είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, ενσωματώνει λειτουργία πλοήγησης και ενημερώσεις λογισμικού over-the-air.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κίνηση φροντίζει ο diesel κινητήρας απόδοσης 190 ίππων και 450 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο 7άρι, καθώς και σύστημα τετρακίνησης με κοντές σχέσεις.

Το Navara N-Guard μπορεί να ρυμουλκήσει έως 3.500 κιλά και να μεταφέρει πάνω από 1.100 κιλά φορτίου, ακόμα και σε δύσβατα εδάφη. Το πρόσφατα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης με τέσσερα δισκόφρενα και η αναθεωρημένη πίσω ανάρτηση, δίνουν προστιθέμενη αξία στο μοντέλο, διευκολύνοντας τον χειρισμό και τον έλεγχο.

Η εμπορική πορεία της ανανεωμένης N-Guard έκδοσης στις αγορές της Ευρώπης θα ξεκινήσει τον Μάρτιο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης