Το χαμογελαστό παιδί της Formula 1, o πιο πρόσχαρος, χαρούμενος και εύθυμος οδηγός του grid, από αυτή τη σεζόν θα τρέχει με τα χρώματα της McLaren.

Ο Daniel Ricciardo ανυπομονεί να ταξιδέψει μέχρι τη Βρετανία, να περιηγηθεί στο Woking και να ξεκινήσει τις δοκιμές με το καινούριο μονοθέσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή την περίοδο χαλαρώνει, απολαμβάνει τις διακοπές του και ταξιδεύει. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του είναι η υπέροχη 720S. Το εντυπωσιακό supercar παραδόθηκε πρόσφατα στον 32χρονο Αυστραλό από την επίσημη αντιπροσωπεία της McLaren.

H 720S τροφοδοτείται από τον V8 4.0 biturbo κινητήρα απόδοσης 720 ίππων και 770 Nm ροπής. Επιταχύνει στα 0-100 σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα, στα 0-200 σε 7,8΄΄ και στα 0-400 σε 10,3΄΄.

Η καμπίνα θυμίζει περισσότερο αγωνιστικό όχημα, με τον πίνακα οργάνων να αναδιπλώνεται και τα κουμπιά να λάμπουν διά της απουσίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφοδιάζεται με σύστημα Variable Drift Control για καλύτερες πλαγιολισθήσεις, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του τρία προγράμματα λειτουργίας (Comfort, Sport και Track), με το Proactive Chassis Control II να περιλαμβάνει προηγμένους αισθητήρες που σκανάρουν όλο το οδόστρωμα για καλύτερη συμπεριφορά στην άσφαλτο.

 

Ο ηλικιωμένος με το εντυπωσιακό supercar

Δείτε πώς ανεβάζει μέχρι τα 300 χλμ./ώρα η McLaren 720S

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης