Τις πρώτες φωτογραφίες και τα χαρακτηριστικά του C-Aircross Concept, το οποίο αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης, έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοντέλο παρουσιάστηκε σε πρωτότυπη μορφή, με την έκδοση παραγωγής να είναι έτοιμη στα τέλη του έτους. Ανήκει στην κατηγορία των compact crossover και αποτελεί τον αντικαταστάτη του πολυμορφικού C3 Picasso. Υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Citroen, περιλαμβάνοντας τη χαρακτηριστική μάσκα με τα λεπτά φωτιστικά σώματα, τα Airbumps στο πλάι, τις ράγες οροφής διαφορετικής απόχρωσης και το τονισμένο πίσω τμήμα.

Οι πίσω πόρτες του πρωτότυπου ανοίγουν με ανάποδη φορά και στη θέση των παραδοσιακών καθρεπτών έχουν τοποθετηθεί κάμερες. Οι ζάντες είναι 20 ιντσών, με την εταιρεία να αναφέρει πως η αεροδυναμική απόδοση του οχήματος είναι εξαιρετική. Το εσωτερικό είναι high tech ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής. Διακρίνεται το μεγάλο Head-up Display που χρησιμεύει και ως πίνακας οργάνων, η οθόνη αφής 12 ιντσών στο κέντρο της κονσόλας, το σύγχρονο τιμόνι και η μοντέρνα διχρωμία των επενδύσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός ασφάλειας και άνεσης αναμένεται πλήρης, με την γκάμα των κινητήρων να απαρτίζεται από τα γνωστά σύνολα βενζίνης Puretech και πετρελαίου BlueHDi του ομίλου PSA.

Δείτε εδώ όλα τα νέα μοντέλα της Citroen


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης