Λίγες μέρες πριν από την επίσημη αποκάλυψη, η Land Rover έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες teaser εικόνες του νέου Discovery και ένα video με τις εκτός δρόμου δυνατότητες του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά του εμβληματικού SUV θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση του Παρισιού, τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με τη βρετανική φίρμα, πρόκειται για ένα μοντέρνο σχεδιαστικά όχημα ελευθέρου χρόνου, με υψηλές μεταφορικές ικανότητες, άνετους χώρους, προηγμένες τεχνολογίες και, φυσικά, μοναδικές off-road δυνατότητες.

Το εσωτερικό του συνδυάζει την πολυτέλεια με την κομψότητα, περιλαμβάνοντας οθόνη αφής 10,2 ιντσών στην κεντρική κονσόλα που ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες του συστήματος πολυμέσων InControl Touch Pro. Επίσης, διακρίνεται για το τηλεχειριζόμενο σύστημα στάθμευσης για στενούς χώρους στάθμευσης και την τεχνολογία σάρωσης του οδοστρώματος, ρυθμίζοντας ανάλογα την ανάρτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από το video, το νέο Discovery μπορεί να κινηθεί σε κάθε έδαφος, να διασχίσει ποτάμι με μεγάλο βάθος, χιονισμένες επιφάνειες, αμμώδεις λόφους και κακοτράχαλες διαδρομές.   

Θυμίζουμε πως το βρετανικό SUV θα είναι διαθέσιμο αρχικά με έναν diesel κινητήρα 2.0 λίτρων σειράς Ingenium, που διακρίνεται για την ισχύ και την οικονομία καυσίμου, αλλά και τους V6 βενζίνης και πετρελαίου.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης