Προηγμένο τεχνολογικά, με υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, πρωτοποριακά συστήματα και, φυσικά, απόλυτα πρακτικό και λειτουργικό, το νέο μικρό επαγγελματικό της Ford ήρθε για να λύσει τα χέρια των επαγγελματιών μέσα στην πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούργιο Fiesta Van παρουσιάστηκε σε παγκόσμια πρεμιέρα στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, με τις παραγγελίες να ξεκινούν άμεσα και τις παραδόσεις να προγραμματίζονται για το φθινόπωρο.

Βασίζεται στο δημοφιλές επιβατικό supermini και είναι ιδανικό για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Κομψό, συμπαγές και οικονομικό, το επαγγελματικό Fiesta είναι διαθέσιμο και σε έκδοση Sport, περιλαμβάνοντας ζάντες 18 ιντσών, μαύρα διακοσμητικά και ιδιαίτερες σχεδιαστικές πινελιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό υπάρχει ένας πρακτικός χώρος φόρτωσης, ικανός να μεταφέρει σχεδόν 1 κ.μ. φορτίου με μήκος 1,3 μ. και μικτό ωφέλιμο φορτίο 500 κιλών. Για την ασφαλή μεταφορά, υπάρχει διαχωριστικό πλέγμα από συνθετικό υλικό, ανθεκτικές επενδύσεις στα πλαϊνά τοιχώματα και πλαστικό κάλυμμα πατώματος με τέσσερα άγκιστρα πρόσδεσης φορτίου.

Ο κάτοχος του Fiesta Van θα εκτιμήσει την ποιότητα αλλά και τον εξοπλισμό, με τη Ford να προσφέρει όλα τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας. Ξεχωρίζει το σύστημα πολυμέσων SYNC 3 με την έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών, το «Pre Collision Assist» με λειτουργία πέδησης έκτακτης ανάγκης, το ενεργό Cruise Control, το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης «Active Park Assist» και το «Traffic Sign Recognition» με «Adjustable Speed Limiter» για την αποφυγή προστίμων υπέρβασης ορίου ταχύτητας.

Επίσης, διαθέτει προαιρετικά την τεχνολογία «Ford Pass Connect», επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη να μετατρέψει το όχημα σε κινητό Wi-Fi hot spots και να συνδεθεί με 10 διαφορετικές συσκευές, ελέγχοντας παράλληλα κάθε λειτουργία του Fiesta Van από το smartphone ή το tablet.  

Για την κίνηση φροντίζουν οι γνωστοί κινητήρες βενζίνης 1.1 λίτρου απόδοσης 85 ίππων και 1.0 Ecoboost με τους 125 ίππους. Στους diesel συναντάμε τον 1.5 TDCi σε δύο εκδόσεις ισχύος (85 και 120 ίππους).

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης