Το πανίσχυρο και τεχνολογικά προηγμένο hot hatch της Ford, είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους, προκαλώντας τον ανταγωνισμό.

Το Focus RS είναι ένα από τα ισχυρότερα και πιο γρήγορα αυτοκίνητα της κατηγορίας, τροφοδοτείται από τον 2.3 Ecoboost κινητήρα που είδαμε στη νέα Mustang, με την απόδοση να ξεπερνά τους 320 ίππους και τη ροπή τα 430 Nm.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέρει ειδικά τροποποιημένο εξάρι μηχανικό κιβώτιο, ανάρτηση εμπρός τεχνολογίας RevoKnuckle και ένα προηγμένο σύστημα τετρακίνησης. Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, με τους δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενους συμπλέκτες να στέλνουν σε κανονικές συνθήκες, έως και το 70% της ροπής στον πίσω άξονα. Σε περίπτωση που χρειαστεί, παρεμβαίνει το σύστημα Dynamic Torque Vectoring, μεταφέροντας το 100% της δύναμης σε κάθε τροχό  πίσω, ξεχωριστά. 

Επίσης, διαθέτει στον εξοπλισμό του το σύστημα «Drift Mode». Πρόκειται ουσιαστικά για μια ρύθμιση του συστήματος τετρακίνησης, προσφέροντας τη δυνατότητα στον οδηγό να επιτύχει ελεγχόμενη υπερστροφή σε συνθήκες πίστας.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης