Με την ονομασία Quoris θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή και αμερικανική αγορά το νέο μοντέλο της Kia, το οποίο ήδη κυκλοφορεί στη Νότιο Κορέα ως Κ9. To μεγάλο sedan έχει ευρωπαϊκό προσανατολισμό, με την σχεδίαση του να έχει επιμεληθεί ο πρώην σχεδιαστής της Audi.  

Αισθητικά, θυμίζει ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, έχοντας δυναμικό προφίλ και έντονες ακμές. Έχει μήκος πάνω από 5 μέτρα, με την καμπίνα να χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής, άνεση και πολυτέλεια. Διαθέτει πλειάδα προηγμένων συστημάτων, όπως το «Advanced Smart Cruise Control», το οποίο μέσω ραντάρ ανιχνεύει οποιοδήποτε αντικείμενο στο δρόμο, σε απόσταση έως 174 μέτρα.  Επιπλέον, περιλαμβάνει νέας γενιάς heads-up display, αυτόματα LED φώτα και νέο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη LCD 12,3 ιντσών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι θα είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες, έναν V6 3,3 λίτρων με 300 ίππους και ένα V6 3,8 λίτρων με 334 ίππους, με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων.  Στην αγορά της Νοτίου Κορέας, οι τιμές ξεκινούν από 35.500 ευρώ και φθάνουν έως 57.900 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δείτε εδώ το νέο Kia Quoris

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης