Η νέα γενιά του supermini της Nissan έχει καταφέρει να κλέψει την παράσταση με την εκφραστική και σπορ σχεδίαση του, τις δυναμικές γραμμές, τις τολμηρές επιλογές χρωμάτων και την διαισθητική τεχνολογία.

Το καινούργιο Micra κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και των ειδικών από την πρώτη στιγμή. Για να αναδείξει το design του αυτοκινήτου, η ιαπωνική φίρμα ζήτησε από τον παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη, Stephen Wiltshire, να μελετήσει τη σχεδίαση και να την αποτυπώσει με τον δικό του τρόπο σε μόλις 60 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Wiltshire διαθέτει ένα χάρισμα που τον κάνει μοναδικό στο είδος του. Έχει φωτογραφική μνήμη και δημιουργεί μονόχρωμα σκίτσα που απεικονίζουν αστικό περιβάλλον με εκπληκτική λεπτομέρεια. Όντας πρόθυμος να δοκιμάσει νέους τρόπους καλλιτεχνικής έκφρασης, ο Steven απεδέχθη την πρόκληση της Nissan να σχεδιάσει το νέο Micra, χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό Tilt Brush από την Google. 

Πρόκειται για μια καινοτόμο δημιουργική εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας  που επιτρέπει στους χρήστες να ζωγραφίζουν τρισδιάστατα, χρησιμοποιώντας το οπτικό σύστημα HTC Vive VR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης