Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ονομάζεται Kiger, ανήκει στα compact SUV, έχει σύγχρονο σχεδιασμό, κορυφαίους χώρους για τα δεδομένα της κατηγορίας και αρχικά θα διατεθεί στην αγορά της Ινδίας, μιας από τις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Renault σχεδίασε και ανέπτυξε το αυτοκίνητο με βάση τις απαιτήσεις των Ινδών οδηγών, αλλά, όπως ανέφερε, θα το δούμε και σε άλλες παγκόσμιες αγορές. Έχει μήκος σχεδόν 4 μέτρα και μεταξόνιο 2,5 μ., φιλοξενώντας με άνεση 4 ενήλικες επιβάτες.

Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ ανέρχεται στα 405 λίτρα, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες μιας οικογένειας.

Απευθύνεται κυρίως για κίνηση στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά είναι ιδανικό και για εξορμήσεις. Διακρίνεται για την ευελιξία, τη νεανική του εμφάνιση και το μοντέρνο εσωτερικό. Διαθέτει ψηφιακό ταμπλό και κεντρική οθόνη 8 ιντσών, πολυάριθμες θήκες χωρητικότητας 29 λίτρων και τα βασικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νεανική σχεδίαση και σύγχρονη καμπίνα.Το γαλλικό SUV πόλης αποτελεί μια προσιτή πρόταση και γι΄ αυτό προσφέρεται με τον 1.000άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης απόδοσης 72 ίππων, καθώς και με την turbo εκδοχή του ίδιου μοτέρ με τους 100 ίππους και τα 160 Nm ροπής.

Τα μηχανικά σύνολα του Kiger συνδυάζονται στάνταρ με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων. Για τη μικρότερη έκδοση υπάρχει και το αυτόματο CVT, ενώ για την ισχυρότερη προσφέρεται η επιλογή του Χ-Tronic συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων.

 

 

Όμορφο εμπρός τμήμα, με εκλεπτυσμένη σχεδίαση.

Αστικών προδιαγραφών SUV...

Ο χώρος αποσκευών είναι από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία.

Πλήθος εφαρμογών συνδεσιμότητας στην οθόνη.

 

Πού θα κατασκευάζεται το επόμενο Renault 5;

Πρώτες εικόνες από το νέο SUV της Dacia

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης