Έπειτα από διάφορες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, η Mini αποφάσισε να παρουσιάσει τη νέα γενιά του θρυλικού μοντέλου της μέσω τρισδιάστατου ολογράμματος, δίνοντας μας μια ρεαλιστική εικόνα του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωτότυπο Vision δείχνει ξεκάθαρα πως θα είναι το μοντέλο παραγωγής που θα δούμε στην Ελλάδα την άνοιξη του 2014. Αισθητικά, συνδυάζει το ρετρό με το σύγχρονο στιλ, με τον αεροδυναμικό προφυλακτήρα, τα φώτα LED και την πτέρυγα στην κορυφή της πίσω πόρτας να ξεχωρίζουν. Τα κατώτερα πλευρικά τμήματα αποτελούνται από ένα υλικό που η Mini ονομάζει οργανικό μέταλλο (organo metal).

Στο εσωτερικό, διακρίνονται τα πολλά χρώματα και τα διαφορετικά υλικά, με το ταχύμετρο να είναι πλέον τοποθετημένο στον πίνακα οργάνων. Στην κεντρική κονσόλα παραμένει το στρογγυλό μοτίβο το oποίο φιλοξενεί το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το φωτισμό στο ταμπλό μπροστά από τον συνοδηγό και τα πατάκια, καθώς και τη βρετανική σημαία στην εσωτερική πλευρά των θυρών, δεν πρόκειται να υιοθετηθούν στο μοντέλο παραγωγής.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης