Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Brabus Marine μόλις αποκάλυψε το νέο της σκάφος, το οποίο ακόμα και σε μία μαρίνα γεμάτη από πανάκριβα γιοτ, καταφέρνει να ξεχωρίσει. Με όνομα Shadow 900 Stealth Green Signature Edition, στοχεύει να «επαναπροσδιορίσει την πολυτελή ημερήσια βαρκάδα» και να συνδυάσει την απόλυτη άνεση με ασύγκριτες επιδόσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και με άλλα μοντέλα Brabus Shadow 900, το Stealth Green Signature Edition τροφοδοτείται από διπλούς αγωνιστικούς κινητήρες Mercury Marine 450R 4,6 λίτρων V8 Four Stroke που συνδυάζονται για να παράγουν 900 ίππους, εξ ου και το όνομα. Το σκάφος γέρνει τη ζυγαριά στα 4.100 κιλά στην πιο βασική του μορφή και μπορεί να ξεπεράσει τους 60 κόμβους σε ταχύτητα.

Στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Shadow 900 συμβάλλει η βαφή Stealth Green που έχει συμπληρωθεί με τα γραφικά «Signature Style» της εταιρείας, διάφορες πινελιές από ανθρακονήματα και μαύρες ματ λεπτομέρειες.
Φυσικά πολλές ανέσεις αλλά και τεχνολογικές ευκολίες υπάρχουν στην καμπίνα του νέου Brabus, όπως ένα ζεύγος οθονών συστήματος υψηλής ευκρίνειας με ενημερωμένο Brabus UI, G-shock μόνιτορ, χειριστήρια πλοήγησης, λειτουργίες ψυχαγωγίας επί του σκάφους και πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες υποβοήθησης. Διατίθεται επίσης ένα σύστημα εκτεταμένης πλοήγησης που προσθέτει δύο οθόνες 9 ιντσών, έναν φορητό δρομολογητή WiFi 4G, μια μονάδα VHF με δέκτη AIS, ένα ραντάρ Halo20+ και μια οθόνη αφής 5 ιντσών για το μπροστινό σαλόνι.

Ενώ η Brabus χαρακτηρίζει το Shadow 900 ως «σκάφος για καθημερινές βόλτες», θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για πολυήμερες εκδρομές χάρη στο στρώμα queen-size που βρίσκεται κάτω από το κατάστρωμα. Περιλαμβάνει ασύρματο φορτιστή τηλεφώνου, ενσωματωμένη ηλεκτρική τουαλέτα και σύστημα πόσιμου νερού. Προσφέρεται επίσης και με μια σειρά από προαιρετικά πρόσθετα, όπως ένα πακέτο wet bar, εστία αερίου, εξαρτήματα από ανθρακόνημα, κλιματισμό και σχάρες οροφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Brabus θα προσφέρει το Shadow 900 Stealth Green Signature Edition σε Spyder, Sun-Top και XC Cross Cabin.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης