Στην έκθεση της Γενεύης, εκτός από τα τετράτροχα αριστουργήματα, η βρετανική εταιρεία παρουσίασε και ένα εκπληκτικό ρολόι χειρός με την υπογραφή της Richard Mille.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ονομασία του ρολογιού είναι RM 11-03 McLaren Automatic Flyback Chronograph. Σχεδιάστηκε από τον επικεφαλής του τμήματος design της McLaren, Rob Melville και κατασκευάστηκε από τον κορυφαίο μηχανικό της ελβετικής ωρολογοποιίας, Fabrice Namura.

Χαρακτηρίζεται για την τεχνική καινοτομία, το χειροποίητο φινίρισμα και την χρήση προηγμένων υλικών. Όπως είναι φυσικό, το ρολόι έχει εμπνευστεί από τα υπέροχα αυτοκίνητα της McLaren. Για παράδειγμα, τα ένθετα τιτανίου στη στεφάνη υιοθετούν το σχήμα της εισαγωγής αέρα στην οροφή της F1, ενώ τα κουμπιά τα φώτα της 720S.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χρωματισμός που χρησιμοποιήθηκε στο RM 11-03 McLaren, είναι ίδιος με αυτόν που χρησιμοποιείται για τη βαφή του αμαξώματος των βρετανικών supercar, η κάσα είναι από Carbon TPT και καλύπτεται περιμετρικά από πορτοκαλί καουτσούκ. Είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και ανθεκτικό, με τον αυτοματοποιημένο χρονογράφο να βασίζεται στην έκδοση του εικονικού RM 011.

Το εξαιρετικό αυτό ρολόι θα παραχθεί σε 500 αριθμημένες μονάδες με χαραγμένο το σήμα της McLaren. Προτεραιότητα για την αγορά του έχουν οι κάτοχοι των αυτοκινήτων της σειράς Ultimate Series, με την τιμή του να ανέρχεται στα 180.000 ευρώ, χωρίς τους φόρους.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης