Μία σειρά αποκαλυπτικών φωτογραφιών και ένα teaser video του compact crossover, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 23 Αυγούστου, έδωσε η VW.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία, το T-Roc έχει μοντέρνα σχεδίαση, φρέσκιες αναλογίες και πολλές καινοτομίες. Τοποθετείται στην ίδια κατηγορία με το Audi Q2 και όπως προκύπτει από τις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, θυμίζει περισσότερο μικρό Tiguan αλλά με πιο σύγχρονα στοιχεία, τουλάχιστον στο εξωτερικό αμάξωμα.

Το αυτοκίνητο βασίζεται στην πλατφόρμα MQB, έχοντας συμπαγείς διαστάσεις. Απευθύνεται κυρίως στο νεανικό κοινό, προβάλλοντας το έντονο lifestyle και τις υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας. Διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνη αφής και πληθώρα συστημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό, λογικά θα δούμε τους κινητήρες που φέρει το Golf, όπως τον 1.0 TSI, τον 1.5 TSI Evo και τους diesel 1.6 και 2.0 TDI. Τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο ή το αυτόματο DSG, ενώ θα υπάρχει και επιλογή τετρακίνησης. Επίσης, είναι το πρώτο αυτοκίνητο της VW που φέρει υβριδικό σύστημα 48-volt.

Το T-Roc θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο, με την εμπορική πορεία στην αγορά να ξεκινά στα τέλη του έτους.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης