Τις πρώτες φωτογραφίες και τα βασικά χαρακτηριστικά της κορυφαίας έκδοσης του Focus wagon, του αυτοκινήτου που συνδυάζει την ευρυχωρία με την πρακτικότητα και τις επιδόσεις, έδωσε στη δημοσιότητα η «μπλε οβάλ» φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Focus ST Wagon απευθύνεται στους ανήσυχους οικογενειάρχες. Προσφέρεται με δύο κινητήρια σύνολα, τον 2.3 Ecoboost βενζίνης των 280 ίππων και το 2.0 Ecoblue diesel απόδοσης 190 ίππων. Τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και προαιρετικά με το αυτόματο επτά σχέσεων.

Η Ford δεν ανακοίνωσε στοιχεία σχετικά με τις επιδόσεις, τις καταναλώσεις, τις προδιαγραφές και τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου. Ωστόσο, είναι βέβαιο πως φέρει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (eLSD), σύστημα Torque Vectoring και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ CCD.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αισθητικά, διακρίνεται για το δυναμικό bodykit με τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τις σκούρες ζάντες, το χαμηλωμένο αμάξωμα, τις δύο απολήξεις της εξάτμισης και την πτέρυγα πίσω.

Στην καμπίνα δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το ST hatchback, με το πορτμπαγκάζ να εντυπωσιάζει με τον όγκο του, έχοντας χωρητικότητα από 575 έως 1.620 λίτρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης