Το δημοφιλές SUV της ιαπωνικής φίρμας προσφέρεται σε μια νέα ειδική έκδοση, με ξεχωριστό χαρακτήρα και εξειδικευμένο εξοπλισμό που θα συναρπάσει τους λάτρεις της περιπέτειας και των gadget.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται την X-Trail X-Scape, μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής, η οποία εφοδιάζεται με ένα προηγμένο και ελαφρύ drone. Η μη επανδρωμένη ιπτάμενη μηχανή διαθέτει οπτική τεχνολογία εντοπισμού και «follow me» GPS, έτσι ώστε οι χειριστές του να μπορούν, εν κινήσει, να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο.

Το drone είναι ένα Parrot Bebop 2 με τα σήματα της Nissan, που ζυγίζει μόλις 500 γραμμάρια και συνοδεύεται από Parrot Skycontroller, δύο τηλεχειριστήρια και ένα ζευγάρι Parrot Cockpitglasses. Τα τελευταία επιτρέπουν τη θέαση σε πρώτο πρόσωπο (First Person View), μέσω της ζωντανής μετάδοσης εικόνας από την κάμερα 14 megapixel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, η εξαιρετική ευελιξία του drone και ο ψηφιακός σταθεροποιητής της κάμερας, επιτρέπουν την κινηματογράφηση σε εικόνα υψηλής ποιότητας και με χρόνο πτήσης μέχρι 25 λεπτά. Το όλο σύστημα αποθηκεύεται και μεταφέρεται με ευκολία, χάρη στο ειδικό σακίδιο πλάτης που το συνοδεύει.

Το X-Trail X-Scape εφοδιάζεται με τον diesel κινητήρα 1.6 λίτρου απόδοσης 130 ίππων, και διατίθεται αποκλειστικά με το εξοπλιστικό πακέτο Techna. Θα παραχθεί σε μόλις 1.200 μονάδες, εξασφαλίζοντας την αποκλειστικότητα στους κατόχους.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του X-Trail


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης