Η ζήτηση για τα επαγγελματικά ηλεκτροκίνητα οχήματα αυξάνεται συνεχώς χρόνο με το χρόνο, με το e- NV200 να αποτελεί το best seller μοντέλο στην αγορά της Ευρώπης για το 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο van της Nissan κατετάγη πρώτο σε σύνολο 17 χώρων σε όλη την Ευρώπη, ξεπερνώντας τους ανταγωνιστές της κατηγορίας. Κορυφαία αγορά για το e-NV200 ήταν η Μεγάλη Βρετανία, με τη Νορβηγία και τη Γαλλία να ακολουθούν. Οι πωλήσεις του ιαπωνικού οχήματος έφθασαν τις 4.319 μονάδες το περασμένο έτος, εμφανίζοντας αύξηση 7% σε σχέση με το 2015.

Διαθέσιμο τόσο σε έκδοση van, όσο και στις επιβατικές Combi και Evalia, το e-NV200 προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές που καλύπτουν κάθε απαίτηση. Προσφέρεται ως πενταθέσιο ή επταθέσιο, έχοντας αυτονομία 170 χιλιομέτρων με μία φόρτιση. Εκτός από τα περιβαλλοντικά οφέλη, οι ιδιοκτήτες επωφελούνται από το χαμηλό κόστος λειτουργίας του (ξεκινώντας από μόλις €0,33 ανά χιλιόμετρο), την ομαλή και σχεδόν αθόρυβη οδήγηση, όπως και το σημαντικά χαμηλότερο κόστος συντήρησης σε σύγκριση με ένα ισοδύναμης απόδοσης πετρελαιοκίνητο όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσφέρεται με εγγύηση πέντε ετών ή 100.000 χιλιομέτρων, με τη Nissan να καλύπτει τα μηχανικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα του οχήματος, την χωρητικότητα της μπαταρίας, τη διάβρωση (έως 12 έτη) και την οδική βοήθεια.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης