Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Είναι θηριώδες, τα έχει όλα, τα κάνει όλα αλλά…! Το εντυπωσιακό Brawly της Vanderhall (εταιρία που είναι περισσότερο γνωστή για μοντέλα με τρεις τροχούς), έχει το πλήρες off-road πακέτο αλλά ένα τεράστιο μειονέκτημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρία από την Γιούτα, παρουσίασε το νέο Brawly, ένα όχημα αμιγώς ηλεκτρικό που μπορεί να κινηθεί και στα πιο δύσβατα τερέν με ατού την μεγάλη απόσταση από το έδαφος (460χλστ.), τα θηριώδη ελαστικά αλλά και τον ικανότατο κινητήρα. Το μήκος του συνόλου είναι στα 3.75μ. και το ύψος στα 1.76μ. με ζάντες 35 ιντσών και τις αναρτήσεις με διαδρομή στα 559χλστ. να συμπληρώνουν ένα πραγματικό αγρίμι. Αγρίμι το οποίο όμως απαγορεύεται να κυκλοφορήσει στους  δημόσιους δρόμους και η δράση του οφείλει να περιορίζεται αποκλειστικά σε off road διαδρομές.

Το σύνολο κινούν συνολικά τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ με συνδυαστική ισχύ στα 404 άλογα και 651 Nm ροπής, ενώ οι μπαταρίες ιόντων λιθίου (χωρητικότητας 40 ή 60 kWh) παρέχουν αυτονομία μεγαλύτερη των 332χλμ. Κερασάκι στην τούρτα αποτελεί το πρόγραμμα Crab Mode που επιτρέπει σε κάθε τροχό να στρίβει ανεξάρτητα προς κάθε κατεύθυνση. 

Όπως θα περίμενε κανείς από ένα off-road, η καμπίνα είναι αρκετά λιτή διαθέτοντας τα απολύτως απαραίτητα, αλλά φαίνεται ωραία χάρη στα τέσσερα μεμονωμένα καθίσματα, τις δερμάτινες επενδύσεις και τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες. Υπάρχει επίσης ντουλαπάκι, καλοριφέρ, κλιματισμός, θερμαινόμενα καθίσματα, προαιρετική ηλιοροφή αλλά και ηχοσύστημα Bluetooth Kicker. Μην περιμένετε αερόσακους, καθώς αυτό δεν είναι ένα νόμιμο όχημα ενώ κερασάκι στην τούρτα αποτελεί η αρκετά καλή τιμή του γύρω στα 35.000 δολάρια.Όσοι ενδιαφέρονται, η προκαταβολή είναι μόλις 100 δολάρια ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν το 2022. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης