Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα video με την Bugatti La Voiture Noire να τοποθετείται μπροστά από το ξενοδοχείο Londoner στο Λονδίνο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα έργο τέχνης για να το θαυμάσει ο κόσμος
Το συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο φαίνεται στο βίντεο να βγαίνει από το φορτηγό, δεν έφτασε στο Λονδίνο για να το παραλάβει ο μοναδικός (αλλά και άγνωστος μέχρι σήμερα ιδιοκτήτης του), αλλά για να έχουν όλοι οι πολίτες την ευκαιρία να το θαυμάσουν. Πρόκειται δηλαδή για το ίδιο show car που αντικρίσαμε όλοι για πρώτη φορά στην Γενεύη το 2019 το οποίο αποτελεί ένα από τα ακριβότερα όλων των εποχών.

Το εν λόγω απαράμιλλης ομορφιάς αυτοκίνητο θα παραμείνει στην πλατεία Leister μέχρι τον Δεκέμβριο, δίνοντας σε όλους όσους επιθυμούν την δυνατότητα να το θαυμάσουν από κοντά και να έχουν άποψη πλέον για το πώς μοιάζει ένα αυτοκίνητο αξίας 11.000.000 ευρώ. Φυσικά προστατεύεται από τζάμια ασφαλείας αλλά και προσωπικό ασφαλείας όλες τις ώρες.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ιπποδύναμη 1.500 ίππων από κινητήρα 8 λίτρων
Η Bugatti La Voiture Noire εξοπλίζεται με το μηχανικό σύνολο της Chiron, αποκτώντας έτσι τον W16 8.0 λίτρων κινητήρα απόδοσης 1.500 ίππων και 1.600 Nm ροπής με τέσσερα τούρμπο. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η εμφάνιση του εξωπραγματική, την ώρα που ο ένας και τυχερός ιδιοκτήτης του έχει διατηρήσει την ανωνυμία του, με τις φήμες να οργιάζουν πως πρόκειται για τον πορτογάλο Cristiano Ronaldo. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης