Η Bentley θέλει να πρωτοτυπήσει σε ό,τι αφορά το νέο SUV που θα δούμε στην αγορά το 2016 και το οποίο χαρακτηρίζεται ως το πιο πολυτελές αυτοκίνητο που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, αναφέρουν πως η βρετανική μάρκα κατοχύρωσε το όνομα «Bentayga», ώστε να το χρησιμοποιήσει στο καινούργιο μοντέλο. Η λέξη προέρχεται από ένα πέτρινο σχηματισμό στις Κανάριες Νήσους.

Πρόκειται για το πιο περίεργο όνομα αυτοκινήτου, κάτι το οποίο δεν συνηθίζουν οι εταιρείες. Η Bentley ωστόσο, θέλει να κάνει τη διαφορά και να κερδίσει από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις, οπότε είναι πολύ πιθανό το Bentayga να αποτελεί το νέο SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε ότι αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται οι τελικές δοκιμές εξέλιξης του οχήματος, με τη σχεδίαση του εξωτερικού αμαξώματος και των εσωτερικών χώρων να έχει ολοκληρωθεί.

Όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν η εταιρεία, το μοντέλο θα δημιουργήσει μια νέα κατηγορία στα SUV, έχει την πιο εντυπωσιακή καμπίνα, είναι το πιο γρήγορο με τελική ταχύτητα 322 χλμ./ώρα. και φυσικά το ακριβότερο που έχει παραχθεί.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης