Ακολουθώντας τα βήματα των πιο premium εταιρειών, η γερμανική φίρμα τοποθέτησε στην καμπίνα του νέου μικρομεσαίου hatchback ένα ειδικό σύστημα αρωματισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τα εργονομικά καθίσματα, πιστοποιημένα από το AGR, με λειτουργίες μασάζ, μνήμης, εξαερισμού και θέρμανσης, το καινούργιο Astra περιλαμβάνει και το κατάλληλο άρωμα για αίσθηση ευεξίας μέσα στο αυτοκίνητο. Οι μηχανικοί της Opel συνεργάστηκαν με τη γαλλική εταιρεία αρωματοποιίας Azur Fragrances, προκειμένου να δημιουργήσουν κάτι ιδιαίτερο.

Έπειτα από ένα χρόνο δουλειάς και αμέτρητα δείγματα, οι ειδικοί κατέληξαν σε δύο αρώματα. Το Balancing Green Tea με χαλαρωτική επίδραση και το αναζωογονητικό Energizing Dark Wood. Το πλεονέκτημα είναι ότι οι ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου, μπορούν να αλλάζουν γρήγορα και εύκολα τις ταμπλέτες των αρωμάτων, μέσω του συστήματος AirWellness.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύστημα τοποθετείται στην κεντρική κονσόλα με τον αντάπτορα PowerFlex και γεμίζει με τις αρωματικές ταμπλέτες. Αφού θερμαίνεται ηλεκτρικά στα πέντε βολτ, στη συνέχεια διαχέει το άρωμα σε όλη την καμπίνα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης