Πρωτοπόρος στον τομέα της ασφάλειας, της ποιότητας και της άνεσης, η σουηδική φίρμα παρουσίασε ένα πρωτοποριακό παιδικό κάθισμα το οποίο αν βγει στην παραγωγή θα λατρέψουν όλοι οι γονείς.

Το κάθισμα είναι σε πρωτότυπη μορφή και ονομάζεται Excellence Child Seat. Αποτελεί συνέχεια του XC90 Excellence Lounge Console concept, καλύπτοντας τις ανάγκες των ανθρώπων με lifestyle υψηλού προφίλ, κάνοντας πιο εύκολη τη ζωή των γονιών και φυσικά, προσφέροντας τα μέγιστα επίπεδα ασφάλειας στο παιδί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιδικό κάθισμα μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε ένα ειδικό έδρανο που αντικαθιστά το κάθισμα του συνοδηγού, έχοντας δυνατότητα περιστροφής, ώστε ο γονέας να μπορεί να το στρέψει σε όποια κατεύθυνση επιθυμεί και στη συνέχεια να το κλειδώσει. Επίσης, κάτω από το κάθισμα υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι για πάνες, μωρομάντιλα και όλα τα συνήθη παιδικά «αξεσουάρ». Το πιο εντυπωσιακό είναι η θερμαινόμενη βάση στήριξης που διατηρεί το μπιμπερό με το γάλα σε ιδανική θερμοκρασία.

Παράλληλα, το Excellence Child Seat είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να βοηθά τα μωρά να ξαπλώσουν καλύτερα και να κοιμηθούν ευκολότερα, συμβαδίζοντας πλήρως με τις αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης