Το πιο αξιόπιστο compact αυτοκίνητο στη Γερμανία

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018, 12:00
Το πιο αξιόπιστο compact αυτοκίνητο στη Γερμανία

Οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες θεωρούνται οι κορυφαίες του κόσμου. Audi, BMW, Mercedes και VW διαθέτουν ορισμένα από τα καλύτερα, ακριβότερα και πιο δημοφιλή μοντέλα παγκοσμίως.

Ωστόσο, εφέτος, ένα κορεατικό αυτοκίνητο ήταν αυτό που επικράτησε στην έρευνα αξιοπιστίας. Το Hyundai i20 αναδείχθηκε το καλύτερο compact όχημα όσον αφορά στην ποιότητα, εμφανίζοντας το χαμηλότερο ποσοστό βλαβών με μέσο όρο μόλις 3%.

Η TUV πραγματοποίησε 8,8 εκατομμύρια ελέγχους από τον Ιούλιο του 2017 έως και τον Ιούνιο του 2018. Τα οχήματα ομαδοποιήθηκαν ανάλογα με την ηλικία και την κατηγορία τους. Νικητής σε κάθε ομάδα ήταν το αυτοκίνητο που εμφάνισε τις λιγότερες βλάβες.

Το νέο i20 απέδειξε με τον πιο πειστικό τρόπο ότι ανήκει στα top class αυτοκίνητα. Διακρίνεται για τους σύγχρονους και αποδοτικούς κινητήρες, τα προηγμένα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας, την ποιότητα κατασκευής, τον πλούσιο εξοπλισμό, τη δυναμική οδική συμπεριφορά και, φυσικά, το πακέτο πενταετούς εγγύησης απεριορίστων χιλιομέτρων.  

Αυτό το πρόγραμμα φροντίδας παρέχει στους πελάτες πενταετή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων, πενταετή οδική βοήθεια και δωρεάν τεχνικούς ελέγχους για ισάριθμα χρόνια. Αν το όχημα πουληθεί, η εγγύηση μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη, μεγιστοποιώντας έτσι την αξία μεταπώλησης του οχήματος και επιπροσθέτως παρέχει στον κάτοχο άνεση για όλη την περίοδο της εγγύησης.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του i20


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018, 12:17