Το πιο δυνατό VW Golf όλων των εποχών!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014, 11:53
Το πιο δυνατό VW Golf όλων των εποχών!

Την πιο ισχυρή έκδοση του Golf στην ιστορία, αυτή που θα τοποθετήσει το μοντέλο στην κορυφή των hatchback, ξεπερνώντας όλους τους ανταγωνιστές, έχει στα σκαριά η VW.

Στην πίστα του Nurburgring στη Γερμανία, εθεάθη πριν λίγες μέρες μια νέα έκδοση του Golf GTI που έφερε στο πλάι αυτοκόλλητα του βελτιωτικού οίκου Wiechers-Sport. Το αυτοκίνητο, είχε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τη συμβατική έκδοση GTI, όπως νέο spoiler στο εμπρός τμήμα, μεγαλύτερη πτέρυγα πίσω, χαμηλωμένο αμάξωμα και νέες ζάντες.

Το βασικότερο από όλα, ήταν όμως ο ήχος του κινητήρα. Όπως ανέφεραν οι αυτόπτες μάρτυρες και οι ειδικοί που βρίσκονταν εκεί, το μοτέρ ακούγονταν πανίσχυρο και οι δοκιμαστές της VW το πίεζαν πολύ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για το γνωστό δίλιτρο turbo, ο οποίος έχει αναβαθμιστεί σε τέτοιο βαθμό που αγγίζει σε ισχύ τους 400 ίππους! Με λίγα λόγια, πρόκειται για ένα πανίσχυρο σύνολο και το δοκιμαστικό πρωτότυπο ήταν μάλλον η έκδοση Golf GTI Club Sport ή η Golf R400.

Η γερμανική εταιρεία τηρεί σιγήν ιχθύος και δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα σχετικά το ενισχυμένο Golf. Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014, 11:53