Κυκλοφορείς στους δρόμους της πρωτεύουσας και… ξαφνικά αναβοσβήνουν κάποιες ενδείξεις στο ταμπλό του οχήματός σου. Λίγα λεπτά αργότερα, το αυτοκίνητο ακινητοποιείται και εσύ νιώθεις ότι όλα γύρω σου καταρρέουν. Σκέφτεσαι τι συνέβη, πού θα βρεις συνεργείο γρήγορα και πόσο κοστίζει η ζημιά.

Στην περίπτωση που εμπλακείς σε τροχαίο ατύχημα, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα. Εκατοντάδες οδηγοί αντιμετωπίζουν καθημερινά παρόμοιες καταστάσεις, οι οποίες τους προκαλούν άγχος και στρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολοκληρωμένη λύση

Πλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το πού θα επισκευάσεις το αυτοκίνητο, σε ποια τιμή και σε πόσο χρόνο. Η Anytime σε συνεργασία με το autoduder προσφέρει μία πρωτοποριακή υπηρεσία, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους οδηγούς, ανεξάρτητα από το εάν είναι πελάτες της Anytime, να βρουν δωρεάν το οικονομικότερο και καλύτερο συνεργείο στην περιοχή που επιθυμούν, να κλείσουν online το ραντεβού και το κυριότερο να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα όσον αφορά στο κόστος των εργασιών. 

H Anytime είναι δίπλα σε κάθε οδηγόΟυσιαστικά, η Anytime προσφέρει την πρώτη δωρεάν ολοκληρωμένη λύση για τη συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία έξυπνη λύση που θα εκτιμήσουν δεόντως όλοι οι οδηγοί, καθώς εκτός από άμεση εξυπηρέτηση φροντίζει έτσι ώστε όλες οι εργασίες που αφορούν στο αυτοκίνητο να πραγματοποιηθούν με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Λαμβάνεις και έξτρα έκπτωση

Η υπηρεσία αφορά όλους τους οδηγούς, ωστόσο οι πελάτες της Anytime επωφελούνται της έκπτωσης 10% στα ανταλλακτικά.

Τα προνόμια όμως δεν σταματάνε εκεί

Μπορεί η ώρα για το service να μην έχει φτάσει ακόμη, η Anytime όμως είναι δίπλα σε κάθε οδηγό για να του το υπενθυμίσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταχωρήσει το e-mail του στη σελίδα που δημιούργησε η Anytime!

Η διαδικασία για να κλείσεις το service ή την επισκευή του αυτοκινήτου σου είναι απλή:

1. Μπαίνεις στο https://service.anytime.gr/
2. Επιλέγεις τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σου & τις εργασίες που επιθυμείς
3. Διαλέγεις το συνεργείο στην περιοχή που σε βολεύει
4. Συμπληρώνεις τον αριθμό συμβολαίου του οχήματός σου για να δεις την έκπτωσή σου (αν είσαι πελάτης της Anytime)
5. Κλείνεις online ραντεβού την ημέρα που θες εσύ

Νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά

Αφήνεις το αυτοκίνητό σου για την επισκευή ή το service και αποχωρείς ήσυχος.

Άνθρωποι του autoduder φροντίζουν για τη σωστή εξυπηρέτηση και διασφαλίζουν την ποιότητα των ανταλλακτικών.

Επίσης, αν κάποιος έχει παράπονο, δεν χρειάζεται να απευθυνθεί στον ιδιοκτήτη του συνεργείου, καθώς άνθρωπος του autoduder είναι δίπλα σου για οτιδήποτε κι αν χρειαστείς.

Παράλληλα, γνωρίζεις από την αρχή τα έξοδα, μπορείς να συγκρίνεις το κόστος και να επιλέξεις το συνεργείο που επιθυμείς, κάτι πολύ σημαντικό για όλους μας.

Γιατί, λοιπόν, να μη νιώθεις περισσότερη ασφάλεια στην Anytime με όλα αυτά που σου προσφέρει;

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης