Τον περασμένο Ιούνιο, η βρετανική εταιρεία γιόρτασε την παραγωγή 2 εκατομμυρίων μονάδων του θρυλικού τετρακίνητου μοντέλου της, δημιουργώντας μια ειδική έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η special έκδοση του Defender, φέρει την πινακίδα «S90 HUE» ως φόρο τιμής στο πρώτο Land Rover προ-παραγωγής, ένα χάρτη από το Red Wharf Bay στα καθίσματα, ειδικά γραφικά σε σήματα σε διάφορα τμήματα του εξωτερικού και εσωτερικού αμαξώματος, καθώς και μια αλουμινένια πλακέτα με τις υπογραφές όλων αυτών που εργάστηκαν για την κατασκευή του αυτοκινήτου.

Η μάσκα, τα φτερά, οι ζάντες, οι χειρολαβές και τα καπάκια των καθρεπτών είναι βαμμένα στο διάσημο και αποκλειστικό χρώμα Santorini Black της εταιρείας. Το συλλεκτικό Defender θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Bonhams τις επόμενες μέρες, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο ίδρυμα Born Free και στον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε πως, το Defender κατασκευάζεται εδώ και 68 χρόνια στο εργοστάσιο του Σόλιχαλ, στη Μεγάλη Βρετανία, και έχει καθιερωθεί ως ένα σκληροτράχηλο και αυθεντικό off-road όχημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης