Με μία teaser φωτογραφία όπου απεικονίζεται το εμπρός τμήμα του δημοφιλούς Transit, η Ford ανακοίνωσε ότι η νέα γενιά του Van θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση επαγγελματικών οχημάτων του Ανόβερο, στις 20 Σεπτεμβρίου.

Το καινούργιο Transit θα θέσει νέα δεδομένα όσον αφορά στα επαγγελματικά οχήματα, διαθέτοντας προηγμένη συνδεσιμότητα, πρωτοποριακά συστήματα, κινητήρα με ήπια υβριδική τεχνολογία 48-volt, κάτι το οποίο συναντάμε για πρώτη φορά στην κατηγορία, καθώς και plug-in hybrid έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Transit 2Τ φέρει αποδοτικούς κινητήρες, αυξημένο ωφέλιμο φορτίο, προηγμένες τεχνολογίες οδήγησης και κομψή σχεδίαση. Ο 2.0 EcoBlue diesel θα προσφέρεται και με τεχνολογία mHEV 48-volt σε εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο, βελτιώνοντας την κατανάλωση καυσίμου, κυρίως σε συνθήκες πυκνής αστικής κυκλοφορίας

Το Transit Custom PHEV, από την άλλη, συνδυάζει τον 1.0 Ecoboost με ηλεκτροκινητήρα, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για 50 χιλιόμετρα. Η συνολική αυτονομία ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα, παρέχοντας στους διαχειριστές στόλων εξαιρετική απόδοση και ευελιξία.

Παράλληλα, η Ford Smart Mobility ανέπτυξε δύο συστήματα υποστήριξης – Ford Telematics και Ford Data Services – παρέχοντας τη δυνατότητα στους διαχειριστές στόλων να αξιοποιούν άριστα τα οχήματά τους, να μεγιστοποιούν τη διαθεσιμότητά τους, να βελτιστοποιούν το λειτουργικό κόστος και να ελέγχουν τους οδηγούς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης