Μία νέα ειδική έκδοση του εμβληματικού SUV που αφορά αποκλειστικά την ευρωπαϊκή αγορά και διακρίνεται για την σπορ αισθητική και τον πλούσιο εξοπλισμό, παρουσίασε η Jeep.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Grand Cherokee S και περιλαμβάνει μαύρες ζάντες 20 ιντσών, μαύρα διακοσμητικά, φιμέ τζάμια, σκουρόχρωμη γρίλια και απολήξεις της εξάτμισης σε σκούρο νίκελ. Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί ξύλινες επενδύσεις σε μαύρο χρώμα, δερμάτινες επενδύσεις Nappa με μαύρες ραφές, γυάλινη οροφή, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και πίσω, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8,4 ιντσών, ηχοσύστημα της Apline απόδοσης 506 Watt και πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Το συλλεκτικό αμερικανικό SUV προσφέρεται σε 10 εξωτερικά χρώματα και με τρεις κινητήρες. Στη βάση είναι ο 3.0 Multijet II diesel απόδοσης 250 ίππων, ακολουθεί ο 3,6 V6 βενζίνης των 286 ίππων και στην κορυφή βρίσκεται ο HEMI V8 5,7 με τους 352 ίππους. Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης Quadra-Drive II με ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης