Μια νέα έκδοση του δημοφιλούς ιταλικού μοντέλου, που διακρίνεται για τις μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης και το ξεχωριστό design, είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το Panda K-Way, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη γνωστή μάρκας μόδας. Απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο με αστικό χαρακτήρα και απαράμιλλο στιλ. Ο υποψήφιος πελάτης έχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 20 πιθανών χρωματικών συνδυασμών, τεσσάρων χρωμάτων για καθρέπτες και τάσια, με τις λεπτομέρειες σε απόχρωση τιτανίου και τα αυτοκόλλητα με τα σήματα της K-Way, να αναδεικνύουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα του μοντέλου.

Η ίδια νεανική φιλοσοφία ακολουθείται και στο εσωτερικό, με τα δίχρωμα καθίσματα σε μπλε/γκρι τόνους με οικολογικό δέρμα να συνδυάζονται αρμονικά με το μπλε ταμπλό και τον ασημένιο πίνακα οργάνων. Τα λογότυπα της K-Way έχουν εμφανή παρουσία στην καμπίνα, με τα εμπρός καθίσματα να εξοπλίζονται με ειδικά γιλέκα ασφαλείας. Ο εξοπλισμός της έκδοσης είναι αρκετά πλούσιος, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να παραγγείλουν και τη σειρά προϊόντων και αξεσουάρ της Mopar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από τον πετρελαιοκινητήρα 1.3 Multijet απόδοσης 95 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με σύστημα start/stop, καλύπτοντας τα στάνταρ Euro6. Όσο για την τιμή, ορίστηκε στα 12.910 ευρώ, με το όφελος της απόσυρσης και την προσφορά της Fiat.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης