Το πολυεργαλείο της Skoda

Το πολυεργαλείο της Skoda

Έπειτα από το ανανεωμένο Octavia και την πανίσχυρη έκδοση RS, η Octavia παρουσίασε τη station εκδοχή με τα off-road χαρακτηριστικά, ολοκληρώνοντας την γκάμα του μοντέλου.

Το Octavia Scout έχει σχεδιαστεί με στόχο να προσφέρει στους κατόχους οτιδήποτε επιθυμούν στην πιο ανταγωνιστική τιμή. Διαθέτει σύγχρονη εμφάνιση, χώρους, πρακτικότητα και μπορεί να κινηθεί σε όλες τις επιφάνειες. Η ανανεωμένη έκδοση φέρει νέα φώτα full LED, ανασχεδιασμένη μάσκα, ράγες οροφής και νέα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος.

Στο εσωτερικό τοποθετήθηκε θερμαινόμενο τιμόνι, νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής, καθίσματα με σύστημα Thermo-Flux και πιο μοντέρνες επενδύσεις. Οι χώροι παραμένουν σε κορυφαία επίπεδα, με τον όγκο του πορτμπαγκάζ να κυμαίνεται από 610 έως 1.740 λίτρα.

Τροφοδοτείται από τον 1.8 TSI κινητήρα των 182 ίππων και τον 2.0 TDI με τους 150 και 187 ίππους. Το μοτέρ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο DSG, ενώ από τον εξοπλισμό δεν λείπουν τα ηλεκτρονικά μπλοκέ διαφορικά στον εμπρός και πίσω άξονα.   

Δείτε εδώ όλη την γκάμα του Octavia


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016, 08:37