Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Και εκεί που θεωρείς πως έχεις δει κάθε πιθανή μετατροπή σε αυτοκίνητο, εμφανίζεται κάτι σαν αυτό και αναρωτιέσαι πού είναι το ταβάνι. Έκοψε το station wagon για να προσθέσει καρότσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο δημιούργημα του Tony McClurg βρίσκεται προς πώληση στο Marketplace του Facebook, και αναζητά έναν αγοραστή που το πρωί θα πηγαίνει για μάζεμα ελιάς και το βράδυ για ποτό, με το ίδιο αυτοκίνητο. 

Όπως αναφέρει  ο δημιουργός του, η κατασκευή δεν ήταν καθόλου εύκολη ειδικά με την τρίτη κολώνα να τον δυσκόλευε για καιρό, την ώρα που το όχημα έχει καταφέρει να κρατήσει όλες τις ανέσεις του sedan DNA του, παρά την ύπαρξη της καρότσας.

Η καρότσα μπορεί να μην έχει κάλυμμα, διαθέτει όμως πλάτη από καναπέ για όποιον το επιχειρήσει, την ώρα που η πόρτα ανοίγει οριζόντια παρέχοντας μέχρι και σκαλοπάτι για πιο εύκολη πρόσβαση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Chevrolet Caprice «πατάει» σε ειδικούς τροχούς, διαθέτει αρκετά aftermarket στοιχεία αλλά και εξτρά εξοπλισμό όπως ηχοσύστημα Kenwood 1.000 watt, GPS αλλά και κάμερα οπισθοπορείας (πώς αλλιώς να υπολογιστεί το νέο πίσω μέρος). Κάτω από το καπό την κίνηση παρέχει ένας V8 5.7 λτ. ενώ η εξωτερική βαφή του αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερη, προσφέροντας μία σπορ αύρα, στο εμπρός μέρος τουλάχιστον.

Η τιμή της αγγελίας είναι στα 15.000 δολάρια αν και είμαστε σίγουροι πως ξόδεψε πολλά περισσότερα για αυτή την μετατροπή ο McClurg. Πιστεύετε ότι θα υπάρξει έστω και ένας που θα δώσει χρήματα για αυτό το σύνολο που συνδυάζει δύο τόσο διαφορετικούς κόσμους της αυτοκίνησης;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης