Συνδυάζοντας το ρετρό σχήμα με τις σύγχρονες τεχνολογίες και θυμίζοντας έντονα την θρυλική Aston Martin DB5, το πρώτο μοντέλο της βρετανικής εταιρείας David Brown Automotive, κέρδισε εξαρχής της εντυπώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Speedback GT, παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Λονδίνο, με την επίσημη πρεμιέρα να γίνεται στο «Top Marques of Monaco», σε δύο περίπου εβδομάδες. Τα περισσότερα μηχανικά μέρη προέρχονται από την Jaguar XKR, με τον κινητήρα να είναι ο V8 5.0 λίτρων, απόδοσης 510 ίππων.

Ο ιδιοκτήτης της καινούργιας μάρκας, David Brown, επιθυμούσε το αυτοκίνητο να υιοθετεί τα κλασικά αγγλικά στοιχεία και δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι βασίζεται σχεδιαστικά και μηχανικά σε δύο κορυφαίες φίρμες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εσωτερικό είναι πολυτελές και άνετο, με τις δερμάτινες επενδύσεις και το ξύλο να αναδεικνύουν την κομψότητα της καμπίνας. Η εταιρεία, ανέφερε ότι διαθέτει αρκετά μεγάλους χώρους, με το πορτμπαγκάζ να έχει διπλό πάτωμα, φιλοξενώντας ακόμα και πτυσσόμενο κάθισμα για πικ νικ.

Την κατασκευή του αυτοκινήτου θα αναλάβει η βρετανική εταιρεία «Envisage Group». Όσο για την τιμή, θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη της παραγωγής.   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης