Το πρώτο μοντέλο της Skoda με full LED Matrix φώτα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Μαΐου 2019, 17:44
Το πρώτο μοντέλο της Skoda με full LED Matrix φώτα

Η ναυαρχίδα της τσεχικής φίρμας είναι το πρώτο μοντέλο που εφοδιάζεται με τα πρωτοποριακά φωτιστικά σώματα full LED Matrix, προσφέροντας στον οδηγό άριστη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Skoda, το ανανεωμένο Superb θα φέρει LED προβολείς ομίχλης και αντίστοιχης τεχνολογίας πίσω φώτα, ακολουθώντας τα βήματα των premium κατασκευαστών.

Τα εμπρός φωτιστικά σώματα αποτελούνται από διαφορετικές μονάδες με ανεξάρτητους λαμπτήρες, ενεργοποιώντας την κάθε μία ξεχωριστά, ανάλογα τις συνθήκες. Πάνω στο κρύσταλλο αναγράφεται το λογότυπο «SKODA Crystal Lighting».

Το μεγάλο sedan έχει αναβαθμιστεί τόσο αισθητικά όσο και μηχανικά, με το επίσημο ντεμπούτο του να πραγματοποιείται στην Μπρατισλάβα τις επόμενες ημέρες, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου «IIHF Ice Hocky World Championship», του οποίου η τσεχική μάρκα είναι χορηγός από το 1993.

Στην καμπίνα έχουν τοποθετηθεί νέες οθόνες και συστήματα συνδεσιμότητας στα πρότυπα του ολοκαίνουργιου Scala, ενώ όσον αφορά στους κινητήρες τη διαφορά θα κάνει η plug-in hybrid έκδοση.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Μαΐου 2019, 17:44