Το δημοφιλές supermini της γαλλικής φίρμας είναι πλέον διαθέσιμο σε μια νέα επαγγελματική έκδοση, προσφέροντας αυξημένες μεταφορικές ικανότητες, πλούσιο εξοπλισμό και στιλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Clio Business διαθέτει τα βασικά χαρακτηριστικά του Clio Pro+, όπως ανοικτά πίσω πλαϊνά τζάμια, ωφέλιμο όγκο 1m3 και δυναμική συμπεριφορά, έχοντας επιπλέον, πληθώρα συστημάτων, εξαιρετικό φινίρισμα και δυνατότητες προσωποποίησης που συναντά κανείς μόνο σε πλήρως εξοπλισμένες επιβατικές εκδόσεις μοντέλων.  

Εφοδιασμένο με το σύστημα πολυμέσων Media NAV Evo με πλοήγηση, οθόνη αφής 7 ιντσών και το σύστημα ECO2, το Clio Business δίνει τη δυνατότητα στον επαγγελματία να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό του με τον πλέον αποδοτικό τρόπο τόσο σε επίπεδο χρόνου μετακινήσεων, όσο και οικονομίας στην κατανάλωση καυσίμου. Το σύστημα πλοήγησης με 3D απεικόνιση προτείνει τη βέλτιστη διαδρομή, ενώ το ECO2 δίνει πληροφορίες για την κατανάλωση σε πραγματικό χρόνο.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο 1.5 dCi κινητήρας των 90 ίππων διακρίνεται για τις επιδόσεις, την περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου (3,3 λίτρα/100 χλμ.) και το χαμηλό κόστος συντήρησης (service κάθε 30.000 χλμ.). 

Χάρη στο πακέτα εξατομίκευσης (Pack Look), ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να δημιουργήσει το δικό του Clio Business επιλέγοντας τους χρωματικούς συνδυασμούς, τα διακοσμητικά, τις ζάντες και διάφορα αισθητικά στοιχεία, σύμφωνα με τις προσωπικές του προτιμήσεις και ανάγκες.

Οι τιμές των επαγγελματικών Renault Clio PRO+ και Clio Business ξεκινούν από 11.657 και 12.403 ευρώ αντίστοιχα (χωρίς Φ.Π.Α. και Ε.Τ.Τ.), περιλαμβάνοντας πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης